La primavera i els canvis a l’Ecoxarxa de Lleida

La primavera i els canvis a l’Ecoxarxa de Lleida

Com s’ha anat informant a les actes i al darrer butlletí, l’Ecoxarxa de Lleida fa un canvi d’espai però continua treballant per un sistema basat en la cofiança i el bé comú. Per acomiadar-nos de la Biotiga, el primer indret que ha acollit l’Ecoxarxa, us convidem a participar al sopar de celebració del primer any de vida de l’Ecoxarxa i el comiat de la Biotiga, tot gaudint dels bons moments que hem passat en aquest espai. Serà un sopar de compartir, que tothom porti alguna cosa per menjar, el proper dimecres, dia 28 de març, a partir de les 20 h.

Aprofitant aquests temps de canvis, us instem també a compartir propostes i idees sobre l’autogestió de l’economia, tant en un sentit individual com col·lectiu. Podem aprofitar aquesta trobada per posar-les en comú per tal de seguir avançant amb solidesa cap a l’economia de la confiança, de la solidaritat i del bé comú.

I com que el projecte segueix ben viu, al dia següent, en el marc de la vaga general del 29 de març, l’Ecoxarxa participarà en els actes de la jornada oferint un esmorzar de coca i xocolata a la Plaça Ricard Vinyes a les 7.30 h. Si us animeu a participar, tant en l’elaboració de les coques com en la logística de l’activitat, feu-ho saber enviant un correu a lleida o bé trucant al 656900567 (Anna).

I amb la celebració de l’esclat de la primavera, ens retrobem aquest dimecres!

Salut!

Ecoxarxa de Lleida

ecoxarxadelleida.co.cc

lleida

Anuncis
  1. Deixa un comentari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: