Fi de teràpies gratuites. Nou projecte de salut.

Amb l’inici del nou any es dóna un nou pas cap a l’ideal de salut que es pretén des de l’Ecoxarxa de Lleida.

El servei de teràpies gratuïtes va començar al mes d’octubre. [veure descrpció projecte] Un cop complert el temps de prova decidim evolucionar el projecte cap un camí diferent.

Així que amb l’any vell també acomiadem les teràpies gratuites enteses com fins ara; es vol agrair a totes les terapeutes que han col·laborat de forma desinteressada, i a totes les persones que s’han atansat a la biotiga algun dimarts.

Els motius per aquest cesse d’activitats son varis: Una evolució inevitable del projecte cap una aparador més que cap un veritable sistema sanitari públic i gratuït.  Una manca de recursos humans disponibles i una falta d’interès general dins l’ecoxarxa que ens han ajudat a reflexionar com a grup de salut per tal de fer un nou salt cap a un altre enfocament de la pràctica de la salut gratuïta.

Aquest nou enfocament de la salut definirà un nou projecte: una salut individualitzada, amb diagnòstic personificats, cooperació entre terapeutes, mètodes de prevenció, amb l’ajuda de nous mecanismes, aparells i personal.

Per d’establir-ne les bases continuarem trobant-nos els dimarts de 17,00 a 20,00. Aquelles persones que tingueu ganes d’ajudar, opinar, aportar idees noves o fer petar la xerrada allí ens podreu trobar.

En breu farem la presentació del nou projecte.

Anuncis
  1. Deixa un comentari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: