Butlleida nº10

Butlleida nº10.  Comencen teràpies (amb lluna plena) 10 del 10 del 2011.Moviments a l’ecoxarxa de Lleida

En marxa el calendari del grup. Per conèixer totes les activitats vinculades directament amb l’ecoxarxa s’ha habilitat el calendari del grup. Allí tothom per crear noves activitats i veure les diferents activitats que es duran a terme. S’ha col·locat un enllaç a ecoxarxadelleida.wordpress.com que redirigeix cap allà.

Comencen les teràpies gratuites.
. Aquest dimarts  de 17h a 20h comencem a oferir les teràpies gratuïtes per tothom qui ho vulgui (veure enllaç de la presentació de les activitats) Els terapuetes que oferiran el seus serveis aquest dimarts son l’Aran i l‘Anna. (clicant sobre el seu nom podreu veure quin tipus de teràpia facilita cadascú.) Esperem que tota la comunitat en pugui gaudir: prevenció i autogestió també en la salut.
Servei de bar. Els dimarts, coincidint amb el dia d’obertura de la Biotiga per oferir teràpies gratuites també estarà disponible el servei de bar, cafeteria, on es podrà fer infusions, cafès, cervesetes i una mica de berenar.

Canvi en l’organització interna. A mesura que el projecte de l’ecoxarxa de Lleida es va consolidant l’estructura va canviant. A partir d’ara la periodicitat de les assemblees permanents serà més espaiada. Per altra banda es començarà a aplicar el treball desentralitzat a través de les comissions. Totes les activitats, reunions es poden consultar al calendari del grup

Agenda
Dt 11OCT,  Teràpies Gratuites. Enllaç event
de 17h a 20h a la Biotiga
Dt 11OCT,  Escorxadebats: Reflexió entorn de les arts i la cultura. a partir de les 20h al vestíbul del teatre l’escorxador. +info
Dx 12OCT Dia obertura de la Biotiga.
Dj 13OCT Reunió Gestió econòmica (a les 10h) i productes (a les 11:30h)
Dj 13OCT Taller de costura a les 18h al CSA La Maranya.
Dj 13OCT La transformació social a les teves mans: de la consciència a l’acció. de 20h a 22h al Cafè de l’Escorxador. +info
Dv 14OCT Teatre familar “El príncep Feliç”  a les 20h. Auditori Enric Granados  +info
Ds 15OCT Manifestació Internacional per un Canvi Global a les 18:30h a Ricard Vinyes +info

Ds 22OCT Taller com gestionar un assemblea productiva de 10h a 17:30 a la Maranya. Incripcions: lleida@ecoxarxes.cat

Curiositats

Qui enalteix el terrorisme?” És el desacord en aquesta reposta per que més de 300 persones es van manifestar pels carrers de Lleida el passat dimecres mostrant el suoport cap a Pablo Hassél.
Un cas que realment fica en dubte la llibertat d’expressió dins el “sistema democràtic”, i recorda temps foscos de la història recent.
Pels que encara no coneixeu el cas, es pot consultar l’evolució dels fets en la pàgina web que s’ha creat per reclamar la llibertat d’en Pablo Hassél.15-Octubre: Movilització Internacional per un canvi Global. Una manifestació organitzada en més d’un centenar de ciutats a la península ibèrica i milers de ciutats d’arreu del nóm. La web que centralitzala la informació és 15october.net els detalls de l’esdeveniment a Lleida els podeu trobar via facebook.


Anuncis
  1. Deixa un comentari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: