LLDA nº8

Butlleida nº8. 26 Setembre 2011

Ecoxarxa de LLeida
Per la gent que s’està incorporant, i per tothom en general, en aquest enllaç podeu trobar tot el que inicialment us cal saber, així com esdevindre membre de l’ecoxarxa de LLeida

Comandes de producte fresc.El producte fresc ja es va incorporant com les coses que ofereix l’ecoxarxa de LLeida. Encara que ara mateix sigui a nivell més simbòlic que no pas operatiu, ja podem començar a interactuar amb les comandes virtuals. Per fer-ho us heu de dirigir en aquest link. Poc a poc anirem ampliant el producte fresc, si coneixes d’alguna productora que cultiva amb els principis de l’ecoxarxa, dubtis en posa’ns en contacte.

Gestionar Assemblees productives: Aquest serà el títol del proper curset sobre del dia 22 d’octubre per tal d’aconseguir eines i fer les assembles més efectives i afectives. Està obert tan a membres com NO-nombres de l’ecoxarxa. El preu serà el que la persona cregui convenient. El lloc encara s’ha de determinar. Quan estigui tot confirmat enviarem la informació detallada, però de mentre ja et pots marcar el cap de setmana.

Biblioteca: Ja ha començat a funcionar la bliblioteca de l’ecoxarxa de Lleida. Per aportar els llibres ho pot fer en horari d’obertura de la Biotiga dels dimecres. En breu estarà disponible un catàleg on-line dels llibres disponibles.

Necessitats: Es fa una crida ara a tothom qui pugui a aportar cadires plegables i una tauleta, com anem creixent en número cada cop necessitem més seients.

Agenda
Dimarts 27 de setembre: Assemblea Permanent de l’ecoxarxa de Lleida. Link
Dimecres 21 de setembre: Dia d’obertura de la Biotiga (com a punt d’informació, bar i botiga)
Divendres 30 de setembre: “Steam Boy” película dins el cicle de projeccions: “animaranya.” Al CSA La Maranya (casc antic) a les 19:30h

Documentals
Aquesta setmana us deixem amb una recomanació d’un cruset online: El Crush course. Una seria de videos de aproximadament deu minutets cada un separats per temes que expliquen les arrels de les problemàtiques que ens trobem al dia a dia. Des de la funció exponencial, passant per les bombolles, pic del petroli, la creació de diner, i finalment donant alternatives i propostes d’actuació.
Enllaç als videos en Castellà, (també disponibles en anglès, francés i alemà.)

Anuncis
  1. #1 by magnolia on 8 Octubre 2011 - 11:11 am

    enhorabuena gentes de lleida, una web bonita, operativa e intuitiva
    besitos

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: