LLDA nº7 de l’ecoxarxa de Lleida

Butlletí nº7. Biblioteca, xerrada informativa. 20 Setembre 2011

Ecoxarxa de LLeida
Poc a poc tornem a la normalitat i el funcionament es va consolidant. El dimecres continuen com el dia d’obertura amb l’horari habitual.
Aquest dimarts tornem a quedar per tractar temes de l’assemblea permanent. En podeu veure la proposta d’ordre del dia i convocatòria, on es continuaran tractant els temes de l’última reunió, podeu trobar-ne l’acta aquí.

Biblioteca: S’ha decidit ficar en marxa una biblioteca col·lectiva. On els llibres procedeixin de donacions o cessions. Així que tothom que tingui llibres de qualsevol temàtica, que li semblin interessat els pots portar a la biotiga. També s’ha pensat en crear una “cosateca” és a dir un espai on la gent pugui deixar coses que només utilitza puntualment, o gairebé no utilitza per tal que altra gent les pugui utilitzar. Això ho pot fer portant directament la “cosa” a la biotiga, o bé algun tipus d’informació (fotos, descripció, lloc on es troba) si la cosa és massa gran per deixar-la a la biotiga.

Difusió: es fa una crida a totes les associacions, col·lectius, grups de veïns que vulguin conèixer més a fons el projecte de l’ecoxarxa de Lleida, que sol·licitin el fer un taller o bé xerrada, centrat en l’experiència de l’ecoxarxa de lleida, en que es poden tractar temes que aquesat aglutina com el perquè de la creació d’una moneda pròpia”, la salut cooperativista, el consum ecològic i de proximitat a preu de cost, etc.
Recordem que el proper divendres 23 de setembre a les 20.30h hi ha una xerrada informativa on s’explicarà el model de l’ecoxarxa de lleida i la CIC com a transició a l’espai CEL del centre cívic de Cappont. (

)

Necessitats: Es fa una crida a totdon qui pugui a aportar cadires plegables a la biotiga, i una tauleta, com anem creixent en número cada cop necessitem més seients.

Cooperativa Integral Catalana.
Jornada Assembleària: Podeu trobar l’acta de l’anterior Jornada Assembleària de la CIC realitzada a Barcelona el passat 10 i 11 de setembre en aquest enllaç.

Agenda
Dimarts 20 de setembre: Assemblea Permanent. Link
Dimecres 21 de setembre: Dia d’obertura de la Biotiga (com a punt d’informació, bar i botiga)
Dijous 22 de setembre: Xerrada d’en Joan Antoni Melé al Centre Cívic de Pardinyes a les 19.30h.

Divendres 23 de setembre: Xerrada informativa del model de l’Ecoxarxa de Lleida i la CIC com a model de transició. C

Anuncis
  1. Deixa un comentari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: