Butlletí nº6. pica-pica, terapeutes i pagina web

Butlletí nº6. L’estiu + pica-pica+ trobada terapeutes+ XV jornada assembleària. 15 Agost 2011

Ecoxarxa de LLeida
A l’estiu tota cuca viu! s’acostuma a fer coses que no fem habitualment, ja sigui per manca de temps, o degut a l’estress, i es trenca amb el ritme habitual.
Doncs així també ens ho hem pres a l’ecoxarxa de Lleida. Aquest proper dimarts no hi haurà assemblea permanent. En canvi el proper dimecres sí que hi haurà dia obertura. Amb l’horari habitual (de 10h a 13:45h i de 18h a 20:45h)
Tot i això, el proper dimecres 17 d’agost, també farem una cosa poc habitual, farem una mena de pica-pica per tothom qui ho vulgui, amb els regals que ens han portat alguns dels productors.
Per qui vulgui passar-s’hi, que no vos faci vergonya, pot ser un moment amè per parlar del que ens vingui de gust, i per coneixer-nos de forma distesa.
Tothom qui vulgui també pot portar el que més goig li faci.

Pàgina web: La pàgina web poc a poc ja va entrant en funcionament. Allí hi trobareu informació bàsica de l’ecoxarxa de lleida, què és, perquè és crea, etc. Així com els passos a seguir per fer-se sòcia.
La pàgina és: www.ecoxarxadelleida.wordpress.com

Trobada de terapeutes: A l’última reunió monotemàtica de salut (podeu consultar l’acta aquí) És va definir les possiblitats d’ús de les camilles habilitades des de l’ecoxarxa de LLeida. En podeu trobar detalls aquí.
Per un altre costat i per fer una explicació més general és convoca a tothom i totdon qui estigui interessada el proper dia 6 de setembre a les 19:30h a la biotiga, on s’explicarà les possibilitats d’ús dels espais, així com la filosofia en que s’emmarca la salut i l’Ecoxarxa de Lleida i la Cooperativa Integral Catalana.

fulletó: Ja està actualitzada la versió semidefinitiva del fulletó informatiu de l’ecoxarxa de LLeida. La podeu trobar en aquest enllaç

Cooperativa Integral Catalana.
El model de quotes de la CIC ha canviat respecte l’anterior. S’ha suprimit l’anterior quota periòdica per una única quota d’entrada de 30€, ecos o hores de treball. Els que ja éreu socis podeu fer l’aportació a la biotiga.

Aquí teniu un enllaç a un video tutorial sobre com registrar-se a la xarxa social de la CIC: cooperativa.ecoxarxes.cat (es recorda que es pot accedir al grup de treball de l’ecoxarxa de lleida, mitjançant “grups” de la pantalla inicial i després lleida, o bé directament des de lleida.ecoxarxes.cat )

Jornada Assembleària: Les jornades assembleàries (JA) son les assemblees que es convoquen des de la CIC per parlar i informar sobre els passos que aquesta va seguin a tots els seus socis. El proper 3 i 4 de setembre tindrà lloc la 15ena JA (lloc encara per confirmar) I el tema central a parlar serà les ecoxarxes i la seua relació amb la CIC.

Agenda
17 d’agost Dia obertura + Pica pica a la biotiga (a partir de les 19.30h)
3 i 4 setembre: XV Jornada Assembleària de la Cooperativa Integral Catalana (enllaç)
6 de setembre. Xerrada informativa pels terapeutes que vulguin fer ús dels espais de l’ecoxarxa de LLeida (veure detalls de l’esdeveniment)

Anuncis
  1. Deixa un comentari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: