Butlleida nº5 EX LLeida. 1 de Juliol

Butlletí nº5 de L’Ecoxarxa de LLeida. 1 de juliol del 2011.

Ecoxarxa de LLeida
Ja ha començat el procés d’alta de nous membres de l’ecoxarxa de Lleida.
Podeu veure com fer-vos soci en aquest espai web

Per altra banda, encara que a poc a poc, ja comencem a omplir els prestatges de la Biotiga. De moment hi podem trobar productes com farines, fruits secs, filets de soja, vins i vinagres, producte per tractar l’hort, olis i remeis cassolons i aquesta setmana ja es començarà a gestionar el producte fresc. Una cistella de producte fresc que s’haurà de demanar per encàrrec.

També s’està començant a implementar la gestió de la camilla per a terapeutes, és a dir que si en vols fer ús, ja t’en pot informar i solicitar-ho. Pots informar-te’n en aquest altre enllaç

Per més informació et pots passar per la biotiga els dimecres en horari d’obertura. (matí 10 a 12:45h Tarda 18h a 20:45h)

Aprofitem també per convocar tothom qui vulgui a la propera trobada el dimarts 2 d’Agost a la Biotiga, a les 19:30h on s’explicarà el funcionament intern d’un dia d’obertura; què és el punt d’informació, com gestinar les compres i ventes, el local, els preus, etc… Actualment les persones que obren la biotiga son voluntàries, i esperem que ben aviat hi hagi molts voluntaris més!

Cooperativa Integral Catalana
Ja s’ha comprat i habitat l’antiga colonia industrial de Ca l’Afou. Un espai de més de 28 mil metres quadrats, amb edificis, i on un primer grup d’unes vint persones ja hi han anat a viure. Ara mateix s’estan fent allí el campaments d’estiu de la CIC. Si vols inscriure’t gratuitament pot dirigir-te en aquest enllaç.


Altres

Aquest setmana el que farem es recomanar un documental molt interessant que tracta sobre la creació del diner actual i quin ús se’n fa. Com l’Exoxarxa de Lleida també està creant el seu diner, el trobem molt interessant i relacionat amb el tema:

“El dinero és deuda” Paul Gringon

Enllaç al video en castellà

I per aquells que ja n’hagueu vist la primera part us deixem amb la segona part:
“el dinero es deuda II: promesas incumplidas”
Enllaç al video en castellà

Fins aviat!

Anuncis
  1. Deixa un comentari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: