Butlletí nº5. Comencen les altes

Aquí arriba el cinquè butlletí de l’ecoxarxa de LLeida.

Temes referents a l’ecoxarxa de LLeida

Comencem amb les altes. Ja pots passar per la Biotiga on horari d’obertura per donar-te d’alta a l’Ecoxarxa de Lleida. Pots portar el formulari omplert, o bé omplir-lo allà. Un cop omplert el formulari i realitzat el pagament de la quota, ja podràs començar a utilitzar el compte CES vinculat a l’ecoxarxa de LLeida, de l’estil LLDA1234, que serà la forma en què podràs utilitzar la moneda social de lleida: el marrEco (eM)

S’amplia la gamma de productes a la Biotiga: Aquesta setmana ja han de començar a arribar nous productes provinents d’altres ecoxarxes com farines, mocadors, mermelades, etc. Si creus que podries oferir algun producte a l’ecoxarxa de lleida contacta a través de lleida Recorda que tots els productes han de complir amb els criteris d’acceptació.

La salud és defineix. Des de l’ecoxarxa de Lleida s’ofereix la possiblitat a les terapeutes de fer ús d’una camilla. Hi ha vàries opcions de contractació, s’estan acabant de definir els acords sobre l’ús d’aquesta. Pots seguir el debat on-line a la xarxa virtual

Temes referents a la Cooperativa Integral Catalana.

Els propers dies 30 i 31 de juliol tindrà lloc la XIV Jornada Assembleària de la CIC. Allí es tractaran temes com la nova forma de pagament de la CIC, l’estructura econòmica de la CIC, i els grups de treball.
Tindrà lloc a Ca l’Afou, una antiga colònia industrial de gairebé 3 hectàrees adquirida per la CIC, que pretén ser un dels centres dinamitzadors d’aquesta.

Agenda i altres
Dimarts 26 de juliol. Assemblea permanent de l’ecoxarxa de LLeida. Hora 19:30h Lloc Biotiga.
Dimecres 27 de Juliol Xerrada a la plaça de St. Joan de Mata (Cappont) “CRISI origen, evolució i prespectives” a càrrec de Joan Manel Busqueta.
Dimecres 27 de juliol. Dia d’obertura a la Biotiga. Informa’t del què és l’ecoxarxa de Lleida. Horari d’atenció: matí (de 10h a 13:45h) tarda (de 18h a 20:45h)
web: Aquest butlletí també és publica al web d’informació de l’ecoxarxa de lleida: www.ecoxarxadelleida.wordpress.com

Recordem que si vols que algun acte surti publicat aquí, envia’l a lleida amb el titol “agenda butlletí”

formulari d’inscripcio.pdf

Anuncis
  1. Deixa un comentari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: